Slinger snel naar

Shopping treeKoalafiers

Een kleine introductie..

Hoi, welkom bij Koalafied, waar je kan shoppen zonder schuldgevoel!

Bij ons kun je terecht voor de allerleukste en meest unieke producten, daarbij zetten wij ook graag samen met jou een stapje naar een groenere toekomst. Wij doen dit door gebruik te maken van duurzame producten en processen. Om bewust te shoppen hoef jij helemaal niets meer te doen, dit hebben wij namelijk al voor jou gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is: ‘sit back, relax & shop!’ Wil je meer weten over Koalafied? Bekijk dan de Over Koalafied-pagina.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de verhalen van onze Koalafiers of neem een kijkje in de shop om alle unieke producten te bekijken!

Shopping tree

Yes, de shoppingsvreugde kan beginnen! Vanuit hier kom je in één klik in onze groene Shopping Tree vol unieke en duurzame producten.
Sit back, relax & shop!

Bekijk shop

Koalafiers

Benieuwd geworden naar onze creatieve Koalafiers? Dat snappen we! Klik hier om te zien welke Koalafier jouw product(en) met liefde heeft gemaakt.
We love our Koalafiers!

Meet the team!
koalafied Manager

Koalafied zal een plek zijn waar enerzijds lokale artiesten gemakkelijk hun creaties aan kunnen bieden zodat ze kunnen focussen op wat zij leuk vinden: creëren en inspireren!

Anderzijds streven we naar een transparante, eenvoudige en eerlijke winkel waar de ‘normale’ Nederlander unieke producten kan kopen en tegelijkertijd eenvoudig meehelpt aan een betere toekomst voor komende generaties.

- Max Beekmans, oprichter Koalafied

Big old tree icon

Nieuwe Koalafier

Lin Roosen

Meet Lin. Deze goedlachse creatieveling is een Koalafier vanaf het eerste uur. Vol passie vervaardigt zij de allermooiste producten speciaal voor jou. Voor Lin zijn weggegooide spullen geen troep, maar juist pareltjes. Ieder stuk materiaal heeft volgens haar een bijzonder verhaal. ‘Uniek is leuk’ is dan ook haar motto! Sinds Lin bezig is om oude spullen een nieuw leven in te blazen kijkt zij heel anders naar de wereld. Volgens haar heeft ieder product potentie. Lin fietst met haar bakfiets dan ook stad en land af op zoek naar tweedehands spullen. Deze tovert zij in haar atelier om tot de allertofste items!