Onze Boom

Koalafied is een platform waarop lokale creatievelingen hun ambachtelijk gemaakte producten aan jou aanbieden. Onze focus ligt niet zozeer op het verkopen van producten, maar juist op het samenbrengen van mensen die hun steentje bij willen dragen aan een frissere wereld. Op het moment is Koalafied nog een kleine community, maar we hopen snel te groeien. Zo kunnen we samen bijdragen aan een duurzame economie. Wat weer gelijk staat aan een betere toekomst! Want laten we eerlijk zijn; we willen toch allemaal dat de generaties na ons nog steeds kunnen genieten van deze prachtige wereld?!

Bij ons kun je heerlijk shoppen, zonder schuldgevoel!

De Hoogste Boom.

Bij Koalafied streven we naar een groene marktplaats waar shoppers en Koalafiers samen kunnen komen om producten te verhandelen en bij te dragen aan een duurzame economie. Onze Koalafiers nemen hierin een deel uit handen van de klant, doordat zij tweedehands materialen nieuw leven inblazen of gebruik maken van milieuvriendelijke materialen om producten te creëren. Door dus een product te kopen bij Koalafied draag je al een steentje bij aan een betere toekomst! Of je nu een echte eco-activist bent of een doorsnee Nederlander, het maakt voor ons helemaal niks uit. Wij willen – naast het aanbieden van unieke producten – mensen handige, creatieve (en leuke) tips en tricks meegeven om duurzamer te leven, zodat onze kinderen, kinderen van onze kinderen en alle generaties daarna nog kunnen genieten van deze mooie blauwe groene wereld!

Wij willen bij Koalafied graag het goede voorbeeld geven en steunen dus ook andere groene initiatieven. Een voorbeeld hiervan is TreeForAll. Deze organisatie plant jaarlijks tientallen hectare bos in binnen- én buitenland. Hiermee willen zij het klimaat beschermen. Bij Koalafied kunnen we ons helemaal vinden in hun motto “Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen!”. Wanneer je een product bij ons koopt zal 25 cent per product naar TreeForAll gaan. Zo draagt je dus al bij aan een groenere wereld. Easy!

Het Pad

Bij Koalafied geloven we dat de ‘gewone’ Nederlander een duurzamere lifestyle wil volgen, maar vaak niet weet hoe ze dit moeten doen. In de enorme jungle van webshops, is het soms ook lastig om een bewuste keuze te maken. Dat snappen wij maar al te goed en helpen je dan ook graag een handje mee! Bij Koalafied proberen we zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn over de oorsprong van het materiaal, de producten en onze Koalafiers. Zo is de keuze nog steeds aan jou, maar hebben wij het een stukje makkelijker voor je gemaakt duurzaam te kopen. Dus sit back, relax en koop unieke producten!

shopping tree